Rýžový vanilkový pudink

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
913 mg
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z 1/2l mléka, rýže, másla a soli uvaříme kaši.
  • 2
    Ze zbylého mléka, cukru, vanilkového cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
  • 3
    Ještě za tepla obojí promícháme, nalijeme do misek a necháme vychladnout.
  • 4
    Před podáváním můžeme pudink ozdobit čerstvým nebo kompotovaným ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 5. 11. 2015
Rýžový vanilkový pudink
V minulosti jsem už párkrát rýžový pudink připravovala. Nyní jsem vařila podle tohoto receptu a můžu ho jen doporučit. U nás chutná i teplý :-)