S rajčaty treska
35 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 3lžíceBazalka
- 300gramůRajčata sušená sterilovaná
- 1kusCitrony
- 2lžičkySůl
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 200mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
61 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C.
- 2Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve woku. Přidáme citronovou šťávu.
- 3Sušená rajčata smícháme s bazalkou a podáváme s vařenou treskou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.