Salám s rajčaty a jarní cibulkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na dílky, očištěné cibulky nakrájíme šikmo na špalíčky.
  • 2
    Salám (nebo telecí párky) rozkrájíme na kolečka, krátce je opečeme na 2 lžících oleje. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Do výpeku přilijeme zbylý olej, přisypeme cibulky, za stálého míchání je opečeme. Přidáme rajčata, salám, promícháme, osolíme, opepříme a podusíme asi 5 minut.
  • 4
    Několik lístků bazalky ponecháme stranou na ozdobu, zbylé na jemno nasekáme a přidáme ke směsi. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.