Salám s rajčaty a jarní cibulkou
30 min.
Ingredience
- 1kilogramRajčata
- 5kusůCibulka jarní
- 300gramůSalám jemný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBazalka
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na dílky, očištěné cibulky nakrájíme šikmo na špalíčky.
- 2Salám (nebo telecí párky) rozkrájíme na kolečka, krátce je opečeme na 2 lžících oleje. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
- 3Do výpeku přilijeme zbylý olej, přisypeme cibulky, za stálého míchání je opečeme. Přidáme rajčata, salám, promícháme, osolíme, opepříme a podusíme asi 5 minut.
- 4Několik lístků bazalky ponecháme stranou na ozdobu, zbylé na jemno nasekáme a přidáme ke směsi. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.