Salám se sýrem v alobalu

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salám nakrájíme na kolečka, polovinu jich tence potřeme hořčicí. Posypeme je prolisovaným česnekem, poklademe plátky sýra, tenkými plátky oloupané cibule, plátky okurky a nakonec zbylým salámem. Rozdělíme na čtyři pláty alobalu a pevně uzavřeme.
  • 2
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě nebo pod grilem asi 5 minut.
  • 3
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.