Salám se zelím a protlakem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
17 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme na nudličky, podlijeme vodou a necháme podusit doměkka.
  • 2
    Na másle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme mouku a do hotové jíšky vmícháme protlak, podlijeme vodou ze zelí a krátce povaříme. Jíšku vmícháme do vařeného zelí, osolíme, opepříme a přihodíme na kostičky nakrájený šunkový salám. Dokonale prohřejeme a můžeme podávat, nejlépe s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.