Salát bramborový s kuřecím masem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
50 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostičky nakrájíme brambory, přivedeme je k varu a vaříme 10 minut. Poté je scedíme a necháme vychladnout. Vystydlé brambory přendáme do salátové mísy. Přidáme k nim nastrouhanou mrkev, pokrájený ananas na kostičky, fazolové klíčky, nakrájené jarní cibulky, nakrájenou cuketu, celer, arašídy a plátky vařeného kuřecího masa. Vše promícháme.
  • 2
    Do misky dáme arašídové máslo a vešleháme postupně olivový olej a sójovou omáčku. Vmícháme sekanou chilli papričku, limetkovou šťávu a sezamový olej.
  • 3
    Zálivkou přelijeme salát, promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.