Salát celerový
50 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 20dekagramůŠunkový salám
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 3lžíceOmáčka tatarská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očistíme celer, bulvu necháme v celku. Vložíme do vroucí osolené vody a vaříme do změknutí.
- 2Do jiného hrnce dáme vařit vajíčka.
- 3Nakrájíme na kousky salám.
- 4Po vychladnutí necháme celer vychladnout. Nastrouháme jej na struhadle, i vajíčka. Přilijeme citronovou šťávu.
- 5K celerům a vajíčkům přidáme nakrájený salám a tři lžíce tatarské omáčky nebo jogurtu.
- 6Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.