Salát celerový

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme celer, bulvu necháme v celku. Vložíme do vroucí osolené vody a vaříme do změknutí.
  • 2
    Do jiného hrnce dáme vařit vajíčka.
  • 3
    Nakrájíme na kousky salám.
  • 4
    Po vychladnutí necháme celer vychladnout. Nastrouháme jej na struhadle, i vajíčka. Přilijeme citronovou šťávu.
  • 5
    K celerům a vajíčkům přidáme nakrájený salám a tři lžíce tatarské omáčky nebo jogurtu.
  • 6
    Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.