Salát César s křupavým prosciuttem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
48 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chleba nakrájíme na kostičky, rozložíme na plech a pečeme 10-12min dokřupava v troubě předehřáté na 200C. Průběžně obracíme.
  • 2
    Gril rozpálíme na vysokou teplotu, plátky prosciutta ogrilujeme dokřupava cca 1min a necháme krátce vychladnout.
  • 3
    Do salátové mísy vložíme listy salátu, chlebové krutony a nastrouhaný parmazán.
  • 4
    Na dresink smícháme nakrájené scezené ančovičky, olej, majonézu, prolisovaný česnek, ocet, worcesterskou omáčku a pepř a ušleháme na jemnou konzistenci.
  • 5
    Nalijeme na salát a důkladně promícháme. Dozdobíme křupavým prosciuttem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.