Salát exotický

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na dvě poloviny rozkrojíme mango. Na obou půlkách vyznačíme nožem čtverečkovou síť, ale slupku neprořízneme. Slupku obrátíme vnitřní stranou směrem ven, takže se dužina otevře jako vějíř a poté jednotlivé kostičky odřízneme.
  • 2
    Kalichy odstraníme z větších částí mochyní.
  • 3
    Do mísy dáme citronovou a pomerančovou šťávu i kůru, přidáme obsah maracuji a promícháme s medem. Přidáme nakrájený meloun, hroznové víno, zakryjeme a chladíme v lednici 2 hodiny.
  • 4
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.