Salát fazolový
40 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůFazole bílé
- 200mililitrůZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Přes noc namočíme fazole do vody, přidáme lžíci tymiánu.
- 2Poté dáme fazole vařit ve stejné vodě, jako jsme namáčeli a vaříme do změknuí.
- 3Po uvaření vodu slijeme a fazole propláchneme vodou z kohoutku, aby se odplavil tymián.
- 4Fazole smícháme se zakysanou smetanou. Podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.