Salát Isabelle
20 min.
Ingredience
- 80gramůLanýž
- 80gramůCeler řapíkatý
- 80gramůŽampiony čerstvé
- 150gramůBrambory vařené
- 120gramůArtyčoky
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
- 30mililitrůOcet vinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Lanýže očistíme, nakrájíme na nudličky, celer pokrájíme najemno, žampiony na plátky, vařené brambory a spodní část artyčoku na malé kostičky. V míse spolu vše promícháme, zakapeme olejem, octem, přidáme sůl a pepř.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.