Salát Jurta
20 min.
Ingredience
- 1kusPórek
- 100gramůSalám jemný
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1decilitrVoda pitná
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 400gramůZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Zelí a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Oloupaný salám nakrájíme na nudličky. Vše promícháme.
- 2Zeleninu a salám zalijeme zálivkou z oleje, octa, soli, vody, cukru a worcesteru.
- 3Podáváme k různým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.