Salát krevetový

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké mísy dáme nudle a zalijeme vroucí vodou. Necháme stát 10 minut, poté je necháme okapat a osušíme.
  • 2
    Rozehřejeme ve woku slunečnicový olej a osmahneme 5 minut nudle. Sundáme z ohně, přidáme sezamový olej, fazolové klíčky, sezamová semínka a promícháme.
  • 3
    V misce smícháme pokrájené jarní cibulky, mango, krevety, ředkvičky. Přidáme sherry, sójovou omáčku a promícháme.
  • 4
    Smícháme směs s nudlemi a přendáme do servírovací mísy. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.