Salát Nica

28 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Očištěný fenykl omyjeme, pokrájíme na kousky. Papriky očistíme, rozpůlíme, zbavíme jadérek a krájíme na proužky. Celer očistíme, omyjeme a rozkrájíme na kousky.
  • 3
    Čekanku omyjeme, krájíme na proužky. Omytá rajčata rozpůlíme a pokrájíme na kousky. Chilli papričky omyjeme a nakrájíme na kroužky. Tuňáka a kapary necháme okapat, matjesy krájíme také na kousky.
  • 4
    Všechny přísady promícháme v míse, zakapeme citronovou šťávou a česnekovým olejem. Přidáme bylinky, vše osolíme a opepříme. Salát pokapeme vzniklou zálivkou, necháme zatáhnout, po chvíli servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.