Salát po pastýřsku
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 15mililitrůOlej olivový
- 80gramůRajčata
- 10gramůPetržel - nať
- 200gramůOkurka salátová
- 50gramůFeferony
- 70gramůCibule
- 30mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme salátovou okurku a společně s omytými rajčaty a feferonkami ji nakrájíme na drobné kousky. Očištěnou cibuli nakrájíme na tenčí kolečka a vmícháme společně s nadrobno nasekanou petrželkou do pokrájené zeleniny.
- 2Směs osolíme.
- 3Z olivového oleje a citronové šťávy připravíme marinádu, kterou nakonec salát přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.