Salát pórkovo-cuketový

20 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
13 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve povaříme ve slané vodě bílé části pórků nakrájené na plátky asi 7 minut. Přidáme oloupanou cuketu nakrájenou na špalíky a vše povaříme další 3 minuty. Zeleninu scedíme do salátové mísy a vychladíme.
  • 2
    Vedle v misce připravíme zálivku. Rozmícháme hořčici s medem, citronovou šťávou, olejem, solí a pepřem. Zálivkou polijeme zeleninovou směs v salátové míse.
  • 3
    Salát servírujeme vychlazený, posypaný čerstvým nakrájeným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.