Salát ředkvičkový s okurkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na osminky. Omyté ředkvičky a okurku nakrájíme na tenké plátky, kopr nasekáme najemno, salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat. Zálivku připravíme smícháním smetany se solí, pepřem, cukrem a citronovou šťávou.
  • 2
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, vložíme ředkvičky, okurku a vejce, přelijeme zálivkou a posypeme koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.