Salát s ančovičkovým dipem
10 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 6kusůAnčovička - filety
- 85mililitrůOlej olivový
- 1kusSalát hlávkový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
795 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Rozmixujeme dohladka filety z ančovičky, hořčici, citrónovou šťávu a olej.
- 2Směs by měla být hustá asi jako majonéza, přidáme nasekanou petrželku a opepříme.
- 3Podáváme s různými druhy hlávkových salátů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.