Salát s bresaolou a těstovinami

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Jakmile vychladnou, přendáme je do velké salátové mísy.
  • 2
    Šunku, nakrájený celer, osminky rajčat, kolečka okurky a žampiony promícháme s těstovinami.
  • 3
    Všechny suroviny na přípravu zálivky důkladně protřepeme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem.
  • 4
    Zálivku zamícháme do salátu a salát uložíme na několik hodin v zakryté míse do chladničky. Před podáváním jej ochutnáme a podle potřeby přisolíme. Zdobíme čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.