Salát s broskvemi a Mozzarellou
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl mořská
- 200gramůMozzarella
- 3kusyBroskve
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceBazalka
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Hlávkový salát omyjeme a natrháme na kousky. Přidáme omyté, vypeckované, na plátky nakrájené broskve, na plátky pokrájenou Mozzarellu, sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej.
- 2Salát upravíme na mísu a posypeme nasekanými bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.