Salát s červenou řepou a pomeranči

195 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
1 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
9 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dle návodu uvaříme rýži, necháme okapat a dáme stranou vychladit. Odkrojíme horní a spodní části pomerančů, odstraníme kůru. Nad miskou zachytíme odříznuté jednotlivé dílky šťávy a dáme do zvláštní misky. Misku se šťávou přikryjeme a dáme vychladit.
  • 2
    Na kostičky nakrájíme červenou řepu, smícháme s pomerančovými dílky, přikryjeme a dáme vychladit.
  • 3
    Do vlažné rýže vmícháme pomerančovou šťávu, osolíme a opepříme.
  • 4
    Čekankovými listy obložíme čtyři talíře, přendáme porce rýže a navrch červenou řepu a pomerančové dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.