Salát s dresinkem z podmáslí

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme dresink: smícháme podmáslí, majonézu, vinný ocet, kopr, utřený česnek a sůl.
  • 2
    Saláty rozebereme na listy a rozdělíme je na dva talíře. Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky. Také ho rozdělíme na dva talíře. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a nasucho opečenou slaninu, kterou nalámeme na kousky.
  • 3
    Nakonec ozdobíme nakrájeným vařeným kuřecím masem a vařeným vejcem.
  • 4
    Podáváme přelité dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.