Salát s fetou a čerstvými švestkami
15 min.
Ingredience
- 50gramůRukola
- 250gramůHrášek
- 1špetkaChilli koření mleté
- 50gramůSalát ledový
- 100gramůSýr Feta
- 1lžičkaOlej avokádový
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 50gramůBazalka
- 8kusůŠvestky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Hráškové lusky rozpůlíme, promícháme s listy salátu, rukoly a bazalky. Přidáme vypeckované, na plátky nakrájené švestky a rozdělíme na talíře.
- 2Posypeme rozdrobenou fetou, zakápneme olejem a citronovou šťávou.
- 3Podle chuti osolíme, dochutíme kořením a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.