Salát s hovězí panenkou a mangem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
20 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
3 g
Cukr
96 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Maso vložíme do mísy, zalijeme rybí a sójovou omáčkou, promícháme a necháme marinovat asi 30 minut.
  • 2
    V další misce promícháme třtinový cukr, sójovou omáčku, chilli omáčku, pomerančovou šťávu, rybí omáčku a kari koření.
  • 3
    Ve velké pánvi rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm rychle opečeme. Přidáme cukr, špetku skořice, špetku badyánu, přelijeme rybí omáčkou a necháme glazírovat.
  • 4
    Maso přendáme do mísy, přilijeme zálivku, přidáme nasekané vlašské ořechy, na kolečka nakrájenou jarní cibulku, nasekanou bazalku, na plátky nakrájené mango, natrhaný a omytý ledový salát. Vše důkladně promícháme.
  • 5
    Takto připravený salát servírujeme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.