Salát s hovězím masem a kapary

23 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
983 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo 8 minut, ihned zchladíme ve vodě a oloupeme, nakrájíme na osminky.
  • 2
    Zálivku připravíme z vinného octa, oleje, pepře a soli, důkladně protřepeme.
  • 3
    Slabé plátky hovězího masa naskládáme na střed tácu, dokola po okraji rozložíme snítky řeřichy, na ně naklademe osminky vajec a plátky rajčat. Celé polijeme připravenou zálivkou a posypeme kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.