Salát s hovězím masem a kapary
23 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí plec pečená
- 50gramůKapary
- 6kusůVejce slepičí
- 300gramůRajčata
- 300gramůŘeřicha
- Na zálivku
- 5gramůSůl
- 40mililitrůOcet vinný
- 3gramyPepř černý mletý
- 150mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
983 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo 8 minut, ihned zchladíme ve vodě a oloupeme, nakrájíme na osminky.
- 2Zálivku připravíme z vinného octa, oleje, pepře a soli, důkladně protřepeme.
- 3Slabé plátky hovězího masa naskládáme na střed tácu, dokola po okraji rozložíme snítky řeřichy, na ně naklademe osminky vajec a plátky rajčat. Celé polijeme připravenou zálivkou a posypeme kapary.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.