Salát s krůtím masem a hruškami
25 min.
Ingredience
- 800gramůKrůtí prsa
- 200gramůHrušky sušené
- Na marinádu
- 100mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůPomerančová kůra
- 2lžíceOcet vinný červený
- 3kusyHřebíček
- 3kusyBobkový list
- 2lžíceOříšky piniové
- 50gramůRozinky tmavé
- 1lžičkaChilli omáčka
- Na salát
- 500gramůSalát Rosso
- 200gramůOkurka salátová
- 40gramůCibule
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
30 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa uvaříme v osolené vodě do měkka. Maso nakrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy. Navrch naskládáme sušené hrušky.
- 2Smícháme všechny suroviny na marinádu, kterou maso přelijeme. Maso necháme 2 hodiny v lednici marinovat.
- 3Na servírovací tác naaranžujeme salátové listy, na kolečka nakrájenou cibuli a okurku, kuřecí maso a hrušky. Zbytek marinády promícháme s trochou oleje a lžící salát jemně pokapeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.