Salát s kuřecím masem, rajčátky a mátou

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
984 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
27 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
25 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronové šťávy, oleje, soli a pepře si připravíme dresink.
  • 2
    Do mísy dáme na proužky nakrájený salát a kapustu, nasekanou mátu a koriandr, přepůlená rajčátka.
  • 3
    Kuřecí maso osolíme a opepříme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na nepřilnavé pánvi nasucho. Po vychladnutí je přidáme do salátu.
  • 4
    Dresinkem zalijeme těsně před podáváním.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.