Salát s kuřecím masem, rajčátky a mátou
15 min.
Ingredience
- 1kusSalát římský
- 1kusKapusta hlávková
- 2lžíceMáta
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1kusKuřecí prsa
- 4lžíceStrouhanka
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl mořská
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
984 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
27 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
25 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Z citronové šťávy, oleje, soli a pepře si připravíme dresink.
- 2Do mísy dáme na proužky nakrájený salát a kapustu, nasekanou mátu a koriandr, přepůlená rajčátka.
- 3Kuřecí maso osolíme a opepříme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na nepřilnavé pánvi nasucho. Po vychladnutí je přidáme do salátu.
- 4Dresinkem zalijeme těsně před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.