Salát s marinovaným kuřetem a hruškami
10 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusKuře
- 200gramůHrušky sušené
- 2lžíceOříšky piniové
- 125mililitrůOlej olivový
- 125mililitrůPomerančová šťáva
- 2lžíceOcet vinný
- 3kusyHřebíček
- 3kusyBobkový list
- 45gramůHrozinky
- 1lžičkaChilli omáčka
- 2kusyOkurka salátová
- 510gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
51 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Vykostíme uvařené kuře.
- 2Naso nakrájíme na drobné kousky a dáme do nekovové misky.
- 3Navrch dáme sušené hrušky.
- 4Smícháme suroviny na marinádu a nalijeme na kuře.
- 5Dáme do lednice na 2 hodiny.
- 6Na servírovací tác položíme salátové listy, kuřecí maso a hrušky.
- 7Zbytek marinády promícháme s trochou oleje a salát pokapeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.