Salát s marinovaným kuřetem a hruškami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
51 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme uvařené kuře.
  • 2
    Naso nakrájíme na drobné kousky a dáme do nekovové misky.
  • 3
    Navrch dáme sušené hrušky.
  • 4
    Smícháme suroviny na marinádu a nalijeme na kuře.
  • 5
    Dáme do lednice na 2 hodiny.
  • 6
    Na servírovací tác položíme salátové listy, kuřecí maso a hrušky.
  • 7
    Zbytek marinády promícháme s trochou oleje a salát pokapeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.