Salát s omeletou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
65 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava omelety: Vejce rozklepneme do misky, přidáme mouku, špetku soli, pepř a dobře promícháme. V pánvi rozpálíme olej, nalijeme dvě naběračky těsta, opečeme s jedné strany a po otočení opečeme druhou stranu. V pečení omelet pokračujeme až do spotřebování těsta. Omelety necháme vychladnout.
  • 2
    Do misky dáme drobně nasekané, na másle osmažené houby, kapii, na širším struhadle nastrouhaný sýr, tence nakrájenou šunku, nasekané zelí. Dochutíme solí, vlijeme smetanu a zamícháme. Vychladlou omeletu nakrájíme na tenké proužky, přidáme ji do misky, pokapeme citrónovou šťávou a promícháme.
  • 3
    Hotový salát rozdělíme podle porcí na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.