Salát s pečenou šunkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
9 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme pečicím papírem, poklademe plátky schwarzwaldské šunky, přikryjeme pečicím papírem, zatížíme plechem a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme 10 minut.
  • 2
    Rukolu, okurky, rajčata a papriky omyjeme a necháme okapat. Oloupané okurky podélně rozpůlíme, vydlabeme semínka a okurky nakrájíme na silnější plátky. Rajčátka nakrájíme na měsíčky, papriky bez semínek nakrájíme na kostičky, olivy rozpůlíme. Všechnu připravenou zeleninu dáme do mísy, osolíme, opepříme, vmícháme opranou a okapanou rukolu. Salát zakapeme olejem a dobře promícháme.
  • 3
    Vychladlou šunku rozlámeme, položíme na salát a ozdobíme hoblinami sýra.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.