Salát s pomeranči a lososem

40 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
18 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
22 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa uvaříme, stáhneme kůži a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Smícháme salát rukolu nebo potočnici s cizrnou, fenyklem a červenou cibulí.
  • 3
    Nastrouháme kůru z jednoho pomeranče, z obou vykrájíme plátky. Dvě lžíce šťávy smícháme s jogurtem, čerstvým koprem, kůrou, solí a pepřem.
  • 4
    Vše lehce spojíme a ozdobíme snítky kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.