Salát s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 4kusyRajčata
- 1hrstOlivy černé
- 200gramůTuňák v oleji
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 2lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1kusCibule červená
- 2kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozkrojíme na osminky. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na delší hranolky, okurky na jemné plátky.
- 2Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev necháme okapat a spolu s olivami rozložíme na talíře.
- 3Posypeme čerstvými bylinkami, dochutíme solí, zakápneme olejem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.