Salát z avokáda, pomeranče a černých oliv

30 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pomeranče odstraníme veškerou bílou dužinu, avokádo překrojíme a vyjmeme pecku. Oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Olivy překrojíme napůl a jemně pokrájíme, bazalku nastříháme nůžkami.
  • 3
    Dílky pomeranče, plátky avokáda, rozkrájenou cibuli a olivy rozložíme na talíř, posypeme bazalkou.
  • 4
    Dobře promícháme všechny složky zálivky a salát zalijeme. Podáváme s bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.