Salát z bílé ředkve a zakysané smetany

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou ředkev oloupeme a nakrouhám na tenké nudličky, nebo jen nakrájíme na tenké plátky. Osolíme a necháme na prkénku odležet (po chvíli odležení vytáhne sůl z ředkve přebytečnou vodu). Potom tekutinu slijeme a připravenou ředkev promícháme v míse se zakysanou smetanou. Nakonec přidáme nasekanou petržel, dochutíme citronovou šťávou a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.