Salát z bílého zelí s jablky a ořechy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
53 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál a zelí nastrouháme na hrubém struhadle. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nahrubo nastrouháme, petrželovou nať nasekáme najemno, vlašské ořechy nasekáme nahrubo, sýr nakrájíme na
  • 2
    nudličky. Na zálivku smícháme majonézu s cukrem, skořicí, citronovou šťávou a solí.
  • 3
    V míse promícháme zelí s jablky, přelijeme zálivkou a dobře promícháme. Salát posypeme ořechy, sýrem a petrželovou natí.
  • 4
    Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.