Salát z bílých fazolí

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
14 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propereme a namočíme na noc do vody. Druhý den je v téže vodě bez soli uvaříme. Měkké fazole osolíme a promícháme.
  • 2
    Z oleje, octa, soli a cukru připravíme marinádu, přidáme jemně nakrájenou cibuli, okapané fazole a necháme asi 2 hodiny uležet.
  • 3
    Před podáváním salát posypeme na kroužky nakrájenou cibulí a ozdobíme jej nakrájenými okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 18. 3. 2016
Salát z bílých fazolí
Vyzkoušela jsem tento salátek, pro část rodiny bez cibule. Cibule se dá i před přidáním krátce spařit. Doporučuji, dávám palec nahoru, přidala jsem navíc trochu pepře a cukr. Vím, že se v receptu špatně uvádí množství dochucovacích prostředků, tak spíš postupně a podle chuti😉