Salát z bílých fazolí se zeleninou

30 min.
Rumunsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
10 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme přes noc namočené, poté k nim přidáme oloupanou kořenovou zeleninu a vaříme do měkka. Uvařené fazole scedíme, necháme je okapat, zeleninu pokrájíme na kostky. Zálivku připravíme smícháním oleje s octem.
  • 2
    Vychladlé fazole smícháme s drobně nakrájenou cibulí, kořenovou zeleninou a přelijeme zálivkou.
  • 3
    Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.