Salát z čekanky, kapií a cibulek

35 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Puky čekanky očistíme, nakrájíme na proužky, osolíme a necháme v míse alespoň 15 minut pustit šťávu, kterou vylijeme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky. Cibulky vyjmeme z nálevu a rozčtvrtíme, kapie pokrájíme na nudličky. Zálivku připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, soli a pepře.
  • 2
    K čekance přimícháme cibulky, kapie a přelijeme zálivkou. Podáváme zdobené dílky vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.