Salát z čekanky s křenem

30 min.
Belgie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Puky čekanky očistíme, nakrájíme na proužky, osolíme a necháme v míse alespoň 15 minut pustit šťávu, kterou vylijeme. Mezitím oloupeme jablka, vykrojíme jádřince, pokrájíme na plátky a zakapeme citronovou šťávou. Očištěný křen jemně nastrouháme. Na zálivku smícháme citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a cukr.
  • 2
    K čekance přimícháme jablka s křenem, přelijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.