Salát z celeru s jablky a lískovými ořechy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
45 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a vykrojíme jádřince. Syrový celer očistíme, oloupeme a spolu s jablky nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Oříšky najemno nasekáme. Zálivku připravíme smícháním majonézy se smetanou, solí, pepřem a cukrem.
  • 2
    Do mísy k celeru přidáme oříšky, zálivku, promícháme a před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.