Salát z celeru s nivou a brandy
15 min.
Ingredience
- 500gramůCeler bulvový
- 80gramůSýr Niva (Rokfór)
- 70gramůOřechy vlašské
- 40mililitrůBrandy
- 60mililitrůOlej olivový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 0,25lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceKřen
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a oloupaný celer nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Ořechy nasekáme nahrubo, nivu nastrouháme, křen nastrouháme najemno. K celeru přidáme sýr, ořechy, křen, osolíme a opepříme. Přilijeme olej, brandy, dobře promícháme a před podáváním necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.