Salát z červené řepy a smetanovým krémem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
50 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
10 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně očištěnou řepu omyjeme, podle velikosti povaříme přibližně 30 minut, scedíme, necháme vychladnout a nakrájíme na malé kousky. Celer očistíme, nastrouháme na hrubém struhadle, spolu s řepou vložíme do misky, pokapeme citrónovou a pomerančovou šťávou, přimícháme také nahrubo nasekané oříšky.
  • 2
    Smetanu smícháme s jemně Krenexem, solí, pepřem a zalijeme zeleninu v misce. Důkladně promícháme, necháme odležet 30 minut v lednici.
  • 3
    Hotový salát podáváme na jednotlivých talířích, anebo v salátových mističkách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.