Salát z červené řepy a uzenou rybou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme umytou řepu doměkka přibližně 30 minut, podle velikosti řepy. Uvařenou scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kostky.
  • 2
    Rybu rozebereme, vyndáme kosti, nakrájíme na tenké plátky, pokapeme octem a dáme do mísy, kam přidáme kostky červené řepy, na tenké proužky nakrájený ledový salát a zalijeme zálivkou.
  • 3
    Zálivka: Do misky vylijeme jogurt, tatarskou omáčku, nastrouhaný křen, ocet, olej, promícháme, podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme připravenou směs v míse.
  • 4
    Připravený salát promícháme a porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.