Salát z červené řepy s avokádem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
856 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
64 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
13 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu očistíme, nakrájíme na kostky a v osolené a octové vodě uvaříme. Měkkou řepu scedíme a vysypeme do mísy. Na pánvi osmažíme na kostky nakrájenou slaninu, vyndáme z pánve a přidáme k řepě do mísy. Avokádo nakrájíme na plátky, přisypeme do mísy, přimícháme úhledně nasekaný ledový salát, na širší kolečka nakrájené olivy, podle chuti pepř, zalijeme zálivkou, dobře promícháme a porcujeme na talíře. Každý talíř ještě posypeme na kostky nakrájeným kozím sýrem.
  • 2
    Zálivka: do misky nalijeme olej, ocet, cukr a vše šlehací metličkou dobře rozšleháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.