Salát z červené řepy s jablkem a křenem
10 min.
Ingredience
- 120gramůČervená řepa
- 50gramůJablka
- 5gramůKřen
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou červenou řepu a jablko nahrubo nastrouháme do salátové mísy. Přidáme očištěný, najemno nastrouhaný křen.
- 2Suroviny v míse promícháme s octem, solí a sladidlem.
- 3Před podáváním necháme salát chvíli proležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.