Salát z červené řepy s tatarskou omáčkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou červenou řepu zalijeme vařící vodou a uvaříme doměkka. Potom řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli, nalijeme ji na řepu a přidáme několik koleček křenu. Necháme asi půl dne v chladu proležet.
  • 3
    Před podáváním rozdělíme salát na talířky a přelijeme tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.