Salát z červeného zelí a červené řepy
20 min.
Ingredience
- 1šálekČervená řepa
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusZelí hlávkové červené
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené zelí krátce spaříme v okyselené vodě a necháme v ní vychladnout.
- 2Potom přidáme k zelí cukr, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhanou řepu a přilijeme olej. Osolíme a okyselíme podle potřeby.
- 3Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.