Salát z červeného zelí s fenyklem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené zelí omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Červenou cibuli omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na nudličky. Fenykl nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Všechny druhy zeleniny smícháme ve velké salátové míse, osolíme a opepříme.
  • 3
    Zálivku si připravíme tak, že smícháme mangové čatní, majonézu, kefír a garam masala, dochutíme solí.
  • 4
    Zelný salát přelijeme připravenou zálivkou, vše důkladně promícháme a podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.