Salát z červeného zelí s hořčicí
20 min.
Ingredience
- 250gramůZelí hlávkové červené
- 40gramůOkurky nakládané
- 10gramůCibule
- 10gramůHořčice plnotučná
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Očištěné červené zelí nakrájíme na nudličky, chvíli podusíme v troše osolené vody a scedíme.
- 2Po okapání zelí vsypeme do mísy, přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli. Dochutíme hořčicí, octem, solí a sladidlem. Vše promícháme.
- 3Před podáváním necháme salát chvíli uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.