Salát z červeného zelí s olejovou zálivkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
38 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávku zelí zbavíme oschlých listů, omyjeme a rozkrojíme napůl. Zelí nakrájíme na slabší proužky nebo nakrouháme. Vložíme do větší mísy a zalijeme zálivkou.
  • 2
    Smícháme olej s octem, osolíme, opepříme a před podáváním necháme v chladničce uležet několik hodin.
  • 3
    Podáváme k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 15. 10. 2015
Salát z červeného zelí s olejovou zálivkou
Chtěla jsem dělat zelný salát z červeného zelí a k vyzkoušení jsem si vybrala tento recept....A pak jsem se zarazila...docela hodně oleje a ocet bez přídavku cukru. Salát byl kyselý a to jsem dala ze začátku octa méně, přidala jsem cukr. A na 4 porce jsem nedala 150 ml oleje ale jen cca 2 lžíce. Já za sebe recept nedoporučuji😬